GongBad 20/11 i Falköping, med Alexandra kl 15.00-17.00

Lokal är stora Yogasalen på Seam Gym & Yogacenter... Men vi går in via ingång mitt emot OdenGrillen... Begränsat antal deltagare! Ta med egen Matta, Filt, Kudde.. Finns även i lokalen men vill du ha lite ex mjukt underlag... ANMÄLAN till mej ÅSA helst SMS till 070 650 64 20 Kostnad 395:- till BG 137-2531 eller Swishkonto 123 666 45 51 lägg till text namn & Gongbad!
Ett GONGBAD har inget med vatten att göra, det är toner och vibrationer som Du översköjs av och genomsköljs med, när DU ligger avslappnad på din yogamatta.
Det är som en djup meditation där vibrationerna går in i kroppen, balanserar och läker på alla plan. Tankar, Känslor, Kropp & Själ.
Var och en får olika upplevelser och vibrationerna går dit det behövs.
Inget Gongbad är det andra likt. Din upplevelse av ett Gongbad kan vara mycket olika, olika gånger.
Din upplevelse kan skilja sig milsvitt från den som ligger på yogamattan bredvid dig. Ibland kan ett Gongbad lyfta starka känslor, ibland vagga till lugn. Det är en ny RESA varje tillfälle. Det är oftast djupt avslappnande. Du kommer ut som NYBADAD.

Det är Alexandra Langla Aneer som spelar på Gongarna och leder oss in i Vila/Meditation. Alexandra är utbildad Hypnoteraput och regressionterapeut vid SSEAH.Alexandra jobbar också med Nordisk Naturmedicin och Energimedicin. Yoga och QiQong.
Du kan läsa mer om Alexandra på www.langla.se
Varmt Välkommen
Kundalini Research Institute

Institutet för Medicinsk Yoga

Yoga är underbart!

Kundaliniyoga kan vara jobbigt, men ALDRIG skarp smärta. Lär dej lyssna på kroppen innan Du t.ex. utvecklat utmattningsymtom och stress.
VÅGA YOGA